dimarts, 18 de juny del 2013

Com veig el futur de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires

Bon dia,
Només quatre ratlles per convidar-vos a la xerrada - col·loqui que he promogut pel dissabte dia 6 de juliol, a les onze del matí i a l'estatge social de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, c/ València, 558 6è 1a.
La meva intenció no és cap altra que explicar com veig la trajectòria de l'AED fins avui i com penso que hauria de ser. La voluntat final de la jornada seria provocar un debat o, si més no, un bon grapat de reflexions personals al voltant del què esperem de l'AED i què estem disposats a oferir-li.
Us copio el text amb que s'anuncia la xerrada al Punt informatiu de l'AED.

Dissabte dia 6 de juliol de 2013 a les 11 del matí. “Repensar l’Agrupament per no haver-lo de re-fundar”.
Ponent: Josep Mª Fuentes Ros

Davant l’anunci fet pels membres del consell directiu de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires en el que anunciaven la decisió de deixar els seus càrrecs a l’assemblea general de 2014, el ponent ha volgut compartir, amb qui ho desitgi, el seu posicionament i les seves consideracions.
La voluntat no és cap altra que, previ un primer pas personal, provocar un debat que enforteixi l’Agrupament d’Esbarts Dansaires. Si més no, que l’ubiqui allí on els seus associats volen que estigui.
Ens diu el Josep Mª: Per suposat que m’agradarà comptar amb l’assistència de totes aquelles persones que tenen responsabilitats en les entitats del nostre àmbit, de direcció, presidència, gestió.... La gent en qui descansa la memòria històrica dels esbarts dansaires i que són els que ara mateix en guien l’activitat.
Però m’agradaria molt que hi vingués també tothom qui fins ara no s’ha responsabilitzat ni significat en la gestió però que té inquietud vers el nostre moviment associatiu. Parlo sobretot, del jovent inquiet, imaginatiu i rebel que segur que tenim i que, encara que potser no coneix els, per nosaltres, grans noms i grans moments del nostre col·lectiu, segur que tenen idees i ganes de treballar-hi.

US HI ESPEREM.